Carro ska köra med släp ;D

hihi.. jag och sebbe ska till jysk och köpa köksbord och tvingar med oss carro e som chafför ;) ska nog även en sväng på ikea och köpa lite andra grejer. Är bara en vecka kvar nu !

Idag började mitt nya liv ;D det går hur bra som helst hittills, haha.. Någon form av träning varje dag, har ju blivit en soffpotatis så här precis innan sommaren vilket inte är den mest passande tiden.

Nu ska jag gå till näsbyn i rask takt för att tala lite med far ;P

chom chom ;)

image10
haha

Förälskad ;)

blev kär idag, de mest underbara skor uppenbarade sig för mig när jag gick ned i den syndiga affären. syndig för att den lockar och drar men med hutlösa priser ! hahaha..

Köpte de underbara skorna och tur var väl det för annars hade jag haft ännu mer ängest :P
hade jag inte köpt dem hade jag fått ångra de i all evighet. nästan.

Varit med josse och till luleå, åt med henne och hennes mor på ban thai. Åt friterad krabba vilket faktiskt var gott även om det lät lite misstänksamt.

Shopping-djävulen tog mig på gina men som tur var passade inte allt jag provade.

endre gjorde fullkornspizza med korv på ?!? Och han förstod inte vad jag tyckte var skumt med de ?

Ännu ett nationellt prov imorgon, måste vara klar 07.30 förstår inte hur jag ska lyckas med något sådant.

Ikväll är det dh, nånting att glädjas åt under de tråkiga veckorna ;D

chom chom.

image9

Jag om 25 år ? ;D

Misslyckande / Kritik mot lärare

är på mycket dåligt humör efter en dag på skolan när jag försökt göra bort mycket. känns som att man kämpar utan att få något resultat, tyckte faktiskt jag hade förberett mig för att göra svenska nationella och ett stort historieprov. Men tydligen inte nog, känns som att båda gick jätte dåligt. Har just vår klass fått hårda lärare i vissa ämnen som har för höga krav ?

Eller är vi som ** en gång sa, de sämsta elever han någonsin haft ? Samma lärare undrar sen varför vi inte tror på oss själva ?!

En annan lärare fick frågan om hur många MVG hon gett ut i en kurs under sina år som lärare. Svaret blev, inga. Hur många år hon har varit lärare vet jag ej men antar att de är ganska många, med tanke på att hon gick i pension förra året !

Är lärarna till för att hjälpa oss eller är vissa bara jävliga och favoriserar elever ? trodde lärarna var till för att hjälpa en att få bra betyg så man kunde söka vidare till högskolor och sånt men jag börjar undra om det verkligen är så ?

Om halva klassen får IG är det då elverna eller läraren som har misslyckats ?

Så less att jag snart inte orkar fixa resterna jag har kvar att göra. resterna jag har kvar att göra kan jag inte skylla på någon lärare. det är mitt eget fel.

Omotiverad att ta tag i något som jag ändå inte kommer att få bra på.

chom chom.

Otrohet och misstag

är vad mitt muntliga nationella ska handla om tydligen ;P haha det var garanterat nån som läste rubriken och hoppades på något smaskigt skvaller. Måste ta och börja skriva den där skiten nu strax.

helgen har varit trevlig men har gått för fort. var på ikea och köpte en massa köksgrejor igår, är bara 10 dagar kvar tills vi får flytta in :D blev en trea när vi inte kunde få nån tvåa men kanske lika bra de så slipper man bo på varandra ;P

men dyrt blir det att flytta hur man än gör, om man nu inte vill ta en massa gamla, fula eller sunkiga möbler. soffan vi vill ha kostar 15 000 kr på ikea ! så då är det väl lika bra att köpa en lite dyrare på EM men som är snyggare och antgligen lite bättre kvalité.

skulle försöka mig på att göra egna plättar idag eftersom mor inte var hemma och det gick helt åt skogen, det var precis så att de var ätbara. det var inte min utmärkta matlagningsteknik som var felet utan jag skyller på ett mkt dåligt recept :P
har ni ätit ungspannkaka gjord i stekpanna någon gång ? nehe inte de, då vet ni inte hur mina plättar smakade.

Nu ska jag plugga för ikväll vill jag hinna se en film med sebbe :)

chom chom.

image12

Helg och fredag

Sitter hos sebbe, ska snart fara och gymma :) förhoppningsvis bränner jag bort lite av plättarna och glassen jag åt på myggan med hanna ;D

ikväll blir det antingen att bowla eller fara på bio med danne och poppin i luleå :) godis ska jag äta i massor ;D

nu måste jag leta reda på nå sockor ;P

chom chom.

image8

vart går gränsen ?

för vad som är för privat ? det man kanske inte tänker på är vilka olika typer av människor som kan läsa din blogg. Vill du te.x. blogga om hur full du var och hur mycket du har gjort bort dig i helgen om din chef ska läsa det ?
eller om att du sjukanmälde dig för du är lat om din lärare snokar fram din blogg ? för hittar den gör de med all säkerhet, precis som de hittade min pixbox och duskuterade i lärarrummet vilken skandal det var ! oh.

Nåja nu har den ju blivit barnvänlig eller ska man säga vuxen-skallertant-vänlig ? ;)

Ikväll kommer sebbe hem, då blir det vitlöksbröd och tzatsiki från vikingen ;D 

och till sex ska jag ha hunnit plugga klart för då slutar hanna så hon och elin kommer hit då.

Nu har alla mina vänner som fyllt 18 körkort tror jag, faktiskt var det först idag nu när jag åkt bil med Carro E som jag blev lite sugen :) kanske det fina vårvädret också. har som inte kännts så där viktigt som det verkar vara för alla andra ?


ne nu är det dags att jag får någonting gjort annars måste jag hitta en skottsäker väst för hanna kommer skjuta mig om jag inte är klar¨när hon kommer.

image3

Jag: Carro har en grön bil !
Mor: Jaha, och sara har en gul bil, och du har.. ingen bil !

Elin har också en gul bil. Gula faran som sebbe kalla den ;P och hanna har en röd bil, fast det är inte riktigt hennes men ändå. Jag skulle nog passa in om jag hade en blå bil. Ne nu har jag suttit i värmen på tok för länge märker jag. Kan de bli meningslösare text än såhär är ju frågan ?

Miljoner tankar !

balen ? plugga vidare ? jobba ? flytta ? möbler ? pengar ? växa upp ?

hjälp säger jag bara.

Hoppas hoppas att allt löser sig till det bästa här i livet :) hopp, det är något jag har på tok för mycket av har jag märkt. jag vet att man inte ska hoppas för mycket för då blir man bara besviken men ändå kan jag inte låta bli.

letar lägenhet men det verkar vara väldigt många andra som också roar sig med det. tidskrävande och väldigt irriterande när det inte blir som man tänkt sig. drömmer mardrömmar om onda lägenheter !

Ne nu ska jag krypa upp i soffan, se dh och dricka en kopp te :)
 
Pusshej.


(jag som alltid trott att man har för mkt fritid om man orkar sitta och skriva ointressanta tankar eller hur dagen har varit i en blogg ?)


sound of silence

måndag idag, hade ingen skola och har inte lyckats göra något vettigt ännu. Men känns ändå som en bra dag, glad fast jag vet att jag strax ska börja plugga och sen städa.
Helgen gick alldeles för fort, skotercross í fredags och jag lyckades dricka alldeles lagom. men på lördag var jag så trött så jag låg bara hemma och såg på film.

men ikväll blir det fika med carro r och josse, säkert nån mer också, är mycket sugen på plättar med grädde och sylt ;)

mina nya liv går dåligt, mkt dåligt. men ska ändå och träna imorgon för jag har köpt en ny träningsväska, haha.. 

nu ska jag plugga och lyssna på lugn gammal musik :)

Chom chom.

image2

Ge mig en lägenhet !

vill ha en nu nyss, så jag kan städa när jag ser att det behövs och inte för att jag blir tvingad.
hsb är ju inte precis de mest hjälpsamma och de har hand om nästan alla fastigheter nu verkar de som.

men fy skam den som ger sig, kan men säga så ? :D haha.. jag tror nån gamling jag känner brukar säga så.

Bad idag kl. 08.00 med skolan, flöt i hela 12 minuter (kändes som att jag höll andan i 12 min. också), sen fikat på myggan med carro r och nu pluggar jag nästan för fullt :P

Jag och en blogg ?

Det passar sig inte och jag har ansett att jag inte har något intressant liv att skriva om precis. Har ju fortfarande inte det men likväl har jag nu gjort en blogg ? nu lät jag så negativ så jag nästan ångrar mig och tar bort den direkt igen ? Eller den får kanske vara kvar en stund.
Jaja nog om de.

Extremt less och på dåligt humör idag, av flera anledningar.

Oj Grey's nu..


Chom chom.Attans osis, hade missat att de var hocky på 5:an så de blev inge grey's :(

Såg top model istället och tänkte oavbrutet på hur gott det skulle vara med en glass. Nu finns det ingen återvändo, jag måste hämta en.

image2

Eller kanske en morot  eller liknande skulle sitta bättre ?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0