one reason


-


big bang theory


love has no end, only beginnings


at the end of the day you can either focus on whats tearing you apart or whats holding you togethereftersom jag är över tjugo år kan man tycka att jag kanske borde ha klurat ut det själv, men som det var så frågade jag i alla fall.
skulle gissa att det var lite mer än ett år sedan jag frågade min mor hur det kom sig att hon inte hade så nära relation med sina vänner såsom man har när man är yngre. "varför är det så? varför skulle det inte kunna vara som i serierna man ser på tv? som i desperate housewives eller sex and the city? varför skulle det inte kunna vara så på riktigt?"

min mor försökte förklara att livet förändras, folk förändras och livet blir inte alltid som man tänkt sig. man flyttar, skaffar familj, prioriterar olika saker, träffar kärleken någonstans långt borta eller utbildar sig till något som inte finns i varje stad. man tappar kontakten. jag sa "men varför?"

-


hope is a waking dream.det är konstigt hur man aldrig slutar förvånas. nån gång borde väl dagen komma när inget faktiskt kan komma att förvåna mig längre, men det verkar inte så. det är hoppet som klänger sig kvar, det är hoppet som försöker hålla optimisten vid liv.

skandal

 FY FAN VAD TRISST! jag böjer mig för kalix vilja.

vissa saker är lättare att uttrycka i skrifttill älskade hanna. kan gå lång tid mellan våra samtal men när vi pratar eller träffas finns det inget jag skulle kunna säga som du inte skulle försöka förstå. jag uppskattar dig verkligen och jag hoppas du vet att jag tycker att du är en underbar människa.

-i veckan ska alla harry potter filmer ses, carro har aldrig sett dom så har nu fått henne att gå med på att se alla innan vi ska se sjunde på bio i helgen, haha. sett trean idag och började se fyran men nu sover carro, är väl förlåtligt med tanke på att hon börjar sju varje morgon och jag varit ledig idag. ska väl börja dra mig mot sängen jag med, imorgon blir det jobb och hade tänkt hinna med en massa saker innan jag börjar.

why we feel what we feel isn't logical. it's emotional.idag tänkte jag slippa kliva upp ur sängen om det är okej?

-klarat första helgen nykter. igår var jag på middag hos pappa och sen var jag och carro och hyrde remember me -har velat se den länge men har inte blivit av- jag tyckte den var jättebra faktiskt, och grina fick jag. nästa helg kommer hanna och förhoppningsvis josse också, och man kan ju faktiskt göra andra saker än att dricka så jag tror jag kommer klara mig utan fest en helg till utan problem ;)

ögonen är själens spegelkänner mig duktigt som är nykter, är inte ens sugen på att dricka faktiskt. mysigt med en lugn fredagkväll, varit och fikat med carro, lisa och emil på lyktan och nu sitter vi och ser idol. imorgon kommer kommer jag vakna ångestfri, de är de bästa av allt.

a kiss makes the heart young again and wipes out the years


-jag saknar hanna, fick ett plötsligt sug att ringa henne men man vet ju aldrig om hon kanske sover den här tiden, haha. får ringa henne imorgon och höra om hon inte vill spara sig med att se nya harry potter filmen tills hon kommer upp så kan vi två nördar gå och se den tillsammans ;)

blev ingen film, carro somnade men ska slita mig från den här beroendeframkallande bilderna jag suttit och glott på i timmar nu. gonatt!

soulmates are people who bring out the best in you. they are not perfect but are always perfect for you.film och mys carro nu. känner en lite lycka idag :)

i am so absolutely incredibly extraordinarily confused


-


everyone has tree lives; a public life, a private life, and a secret life.relaxen klockan sex, innan det ska jag hinna sola, duscha, fixa mig och bränna en skiva. det som är lite synd är att mitt huvud inte alls vill hänga med.

RSS 2.0