-


i'll be okey, just not todayhösten är nästan redan förbi, vintern närmar sig. man skrapar rutorna och det är halkigt att gå ut.. känns bara som en väntan på vintern och julen, ungefär som våren var en väntan på sommaren och värmen. humöret växlar från dag till dag, antingen så är det uppe eller nere, finns inget mittemellan. 

men om vi ska se något ljus i mörkret snart är helgen här, tror faktiskt det blir kul och jag älskar hur skön hifa är som kommer i helgen! :) och carro e firas på fredag så då blir det förfest i skogen ;)

har fått en sovkompis så ska slå på en film och mysa ned mig nu :)

så sant!


-


everyone says that they are lost. im not lost, i know exactly where i am, i just hate it here.


saknar en varm sorglös natt i en hängmatta på kreta..
they lie about it. they tell you it makes you unmotivated. lie! you do everything you normally do, just as well. you just realize its not worth the fucking effort. there is a difference.syeteryster sover för längesen, känner ensamhetspaniken smyga sig på lite men trycker undan den och ska slå på någon film.

life without liberty is like a body without spirit.väntar på lisa som ska komnma och hjälpa mig att bygga ihop en möbel, ska göra ett nytt försök att blogga från telefonen då ;)

provade blogga från telefonenskulle testa blogga från telefonen och la upp en bil på tårtan jag gjorde till elly när hon fyllde år men något gick snett.

forever 21kan någon stoppa tiden? jag hinner inte med, insåg nyss att det börjar närma sig slutet på oktober. kanske behöver jag bara blunda en sekund så är julen här. tar jag mig inte härifrån sen så kommer allt bara börja om igen. våren kommer, här har jag ett säkert sommarjobb som nästan lika säkert fortsätter in på hösten och mitt vad det är så sitter jag här igen på samma plats och undrar vad jag ska göra av mitt liv. utan att inse att livet springer förbi och året snart är 2012.

-måndag, ny vecka, nya möjligheter. träning står högst upp på min lista i veckan! :)

!


-vem är det som springer runt och sprayar sånt här på mig på helgerna?

and in this life i have learned to trust some people around meALLT med utgången -för mig, lisa och carro- blev misslyckat igår.

jobbat 9-15 idag, sen varit förbi med en massa tröstäta till backgatan ;)
bowling med jobbet ikväll, får verkligen hoppas på bättre lycka idag!

funkar fortfarande inte att lägga in bilder från telefonen :(
 

friends share secrets, that's what keeps us closehar varit ledig idag och tanken var att jag skulle fara och gymma men det har helt enkelt inte gått. så sjuk träningsvärk att det gör ont att sitta ned, ska göra en kraftansträgning och gå till coop och handla. men några frysvaror blir det inte eftersom det är någon bitterfitta som bestämt att jag inte får ha en frys i mitt förråd!

i always wonder why birds choose to stay in the same place, when they can fly all over the earth. then i ask myself the same question.kan man bli mer splittrad?
ena dagen är jag bombsäker på vad jag vill göra, nästa dag inte alls lika säker, efter en vecka så har jag en helt ny perfekt idé, och bara någon dag senare är jag tillbaka och har ingen aning om vad jag vill göra.

bara idag medan jag suttit vid datorn har jag slitits mellan idéer om att flytta nedåt i sverige och jobba, flytta och gå bageriutbildning, åka till thailand och säsongsjobba, åka som au pair till amsterdam eller varför inte en stor stad som new york, eller kanske skulle det vara ett varm ställe som florida eller kalifornien, men bartenderutbildning skulle ju också vara skitkul att gå, och jobba en sommar på kreta skulle ju inte heller vara helt fel?

så många möjligheter men ändå är allt så svårt.

so let's be honest with ourselves and not take ourselves too serious, and never condemn the other fellow for doing what we are doing every day, only in a different way.kvällen blev inte så trisst som väntat iaf, sara kom över så har suttit och pratat med henne nån timme. undra vilken  väg hon tig hem? klättrar man över planket som är mellan saras- och mitt lägenhetshus så är det ungefär 30 meter från mig till henne. men har svårt att tänka mig att hon klättrar med tanke på hur förvånad hon blev när jag sa att jag alltid gör det, hon var tvungen att komma ut och se en kväll när jag klättre så jag inte ljög, haha..

ska lägga mig och se en film för imorgon har jag fullt schema (åtminstone så tror jag det just nu;).

-är livrädd för att höstdeppen ska komma över mig, för det går ju inte. sägs ju att endorfiner gör en glad så ska försöka träna en massa för att hålla mig lycklig och förhoppningsvis smal, haha. tänkte ju lägga upp lite bilder men är fortfarande något fel på datorn så måste nog göra det hos carro och lisa..
nu duschen, jobb och sen gym, känner mig faktiskt sjukt taggad att träna och "starta ett nytt liv" idag ;)

first you take a drink, then the drink takes a drink, then the drink takes you.det finns inga gränser för hur iq-befriad jag blir när jag dricker.

förfest hos anniken i töre, åker bil till kalix, kliver av någonstans?, skickar meddelanden som idag får mig att asgarva, skrattar som en galning åt någonting?, kommer till elin, sitter en stund, får för mig att jag ska gå ensam till before? vaknar hemma vid sjutiden med carro och lisa..

får göra det bättre ikväll helt enkelt ;)

imorgon ska jag lägga upp lite bilder

god put it here. if he put it here and he wants it to grow, what gives the government the right to say that god is wrong?jag hoppas allt går vägen och att det blir en flytt till västerås efter nyår! :)

jag har en fundering ikväll, den är att jag ska göra min blogg bättre. lite mindre trisst, skriva lite mer,
skita lite mer i vad alla tycker, lägga in lite mer egna bilder.

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

it's a wonderful thought


-


RSS 2.0